Оптимізація ієрархічної системи матеріально-технічного забезпечення військового призначення - Лісовський, В.І.; Пономаренко, Л.А. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2011)
Запропонована економіко математична модель для визначення базових параметрів ієрархічної системи матеріально-технічного забезпечення Збройних Сил України. Economical and mathematical model to define the basic parameters of the hierarchical logistical support system of Ukrainian Military Forces is proposed.