Аналіз аутсорсингу логістичної діяльності - Каранковська, І.В. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2011)
Досліджено теоретичні аспекти аутсорсингу логістичної діяльності, основні мотиви, переваги та недоліки використання логістичного аутсорсингу, розглянуті основні проблеми розвитку аутсорсингу в Україні та шляхи їх подолання. The article shows the theoretical aspects of outsourcing logistics activities. The main motives, advantages and disadvantages of using logistics outsourcing, the basic problem of outsourcing in Ukraine and ways to overcome them.