Антикризове управління в соціально-економічних системах - Кулик, В.В. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2011)
Розглядаються актуальні проблеми антикризового управління в соціально-економічних системах. З метою підтримки рівноваги і пропорційного розвитку пропонується використання балансових моделей відтворення соціально-економічних систем. The actual problems of antirecessionary management in a social-economic system are considered. With the purpose of support of equilibrium and proportional development the use of the balance models of reproduction of the socio-economic systems is offered.