Сучасні підходи до формування інтегрованих корпоративних структур - Кокошинський, В.В. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2011)
Досліджені: питання поняття, етапи формування та структура інтегрованих корпоративних структур в світі та на Україні, запропонована оптимізаційна модель розподілу інвестицій між: підприємствами-членами інтегрованої корпоративної структури. The questions of notion, stages of forming and structure of the integrated corporate structures in world and in Ukraine are explored, the optimization model of distributing of investments among the enterprises-members of the integrated corporate structure is offered.