Методи обробки та способи подання даних в національній системі статистичних індикаторів розвитку інформаційного суспільства - Єршова, О.Л. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2011)
У статті розглянуті статистичні індикатори розвитку інформаційного суспільства України з точки зору автоматизованого збору та обробки статистичних даних на основі математико-статистичних методів для прийняття оперативних рішень та способи їх відображення. The article deals with the statistical indicators of the Information Society of Ukraine in terms of automatic collection and processing of statistical data based on mathematical and statistical methods to make operational decisions and how they appear.