Методичні основи розробки технології миттєвих електронних платежів процесингового центру Easy Pay із використанням платіжних інструментів інших платіжних систем - Духота, Є.В. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2011)
Запропоновані методичні основи технології здійснення миттєвих електронних платежів електронно-процесинговою системою процесингового центру Easy Pay. Запропоновані концептуальні моделі інформаційних зв'язків електронно-процесингової системи при внутрішньому переказі без відкриття поточного рахунку отримувача та зовнішньому переказі із використанням платіжних інструментів інших платіжних систем. Methodical essentials of technology for immediate electronic payments by electronic processing system Easy Pay were developed. The conceptual models of information connections of electronic processing system under the internal transfer without account current opening by recipient and external transfer using payment instruments of other payment systems were developed.