Характеризація екстремального елемента для задачі найкращої рівномірної несиметричної апроксимації багатозначного відображення однозначними - Гнатюк, Ю.В.; Гудима, У.В.; Гнатюк, В.О. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2010)
Встановлено необхідні, достатні умови та критерії екстремального елемента для задачі найкращої рівномірної несиметричної апроксимації багатозначного відображення однозначними. The necessary and sufficient conditions and criteria and extreme element for the problem of best uniform asymmetric approximation of setvalued mapping by the set of single-valued map.