Про остаточність деяких оцінок щодо збіжності ортогональних рядів - Кирилов, С.О. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2010)
Одержано дві теореми щодо остаточності деяких коефіцієнтних оцінок для рядів за загальними ортонормованими системами. Two theorems are obtained about conclusiveness of some coefficient estimates for series by general orthonormal systems.