Обчислення невласних інтегралів за власними елементами гібридного диференціального оператора Фур'є – Ейлера – Бесселя на обмеженій справа декартовій півосі - Конет, І.М.; Ленюк, М.П. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2010)
Методом порівняння розв'язків, одержаних для сепаратної системи з модифікованих диференціальних рівнянь Фур'є, Ейлера та Бесселя методом функцій Коші й методом відповідного гібридного інтегрального перетворення, обчислено сім'ю невласних поліпараметричних інтегралів за власними елементами гібридного диференціального оператора Фур'є – Ейлера – Бесселя на обмеженій справа декартовій півосі. By the method of comparison of the decisions got for the separate system from the modified differential evening by the Four'e, Eylera and Besselya method of functions Coshi and method of the proper hybrid integral transformation, family of unown poliparametrichnih integrals after the own elements of hybrid differential operator Four'e – Eylera – Besselya is calculated on limited matter of Cartesian semiaxis.