Підсумовування функціональних рядів за власними елементами гібридного диференціального оператора Ейлера — Фур'є — (Конторовича–Лєбєдєва) на сегменті [R0, R3] полярної осі - Ленюк, О.М. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2010)
Методом порівняння розв'язку крайової задачі для системи диференціальних рівнянь Ейлера, Фур'є та (Конторовича-Лєбєдєва) на сегменті [R0,R3] полярної осі з двома точками спряження, побудованого, з одного боку, методом функцій Коші, а, з другого боку, методом відповідного скінченного гібридного інтегрального перетворення (СГІП), підсумовано поліпараметричну сім'ю функціональних рядів за власними елементами відповідного гібридного диференціального оператора (ГДО). By comparison of the boundary problem for a system of Euler differential equations, Fourier and (Kontorovich-Lebedev) segment [R0,R3] of the polar axis with two point of interface, built on the one hand, by Cauchy functions, and on the other hand, using the corresponding finite hybrid integral transform (FHIT), summarized polyparametric family of functional series in its own elements corresponding hybrid differential operator (HDO).