Про один метод побудови точного розв’язку початково-крайової задачі для рівняння нестаціонарної теплопровідності в області складної форми - Литвин, О.М.; Лобанова, Л.С.; Залужна, Г.В. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2010)
У роботі пропонується загальний метод побудови точних розв’язків крайових задач для диференціальних рівнянь параболічного типу в областях складної форми, що складаються з об’єднання прямокутників. Розглянуто приклад. In the given work the general method of construction of exact solution of boundary value problems for the differential equations of parabolic type in areas of the complex form which are association of not crossed rectangles is offered. It is considered an example.