Проблема стабілізації імпульсних систем випадкової структури із постійним запізненням - Мусурівський, В.І. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2010)
У роботі розглянута проблема стабілізації імпульсної системи випадкової структури із постійним запізненням (СВСЗ) під впливом зовнішніх та внутрішніх марковських параметрів при наявності випадкового процесу і запізнення одночасно. The scientific work deals with the stabilization of the impulse system of the odd structure with the continous behind under the impact of external and internal Markov's parameters with contemporary existing random process and behind.