Гібридне інтегральне перетворення типу Фур'є — Лежандра — Бесселя на полярній осі із спектральним параметром в крайових умовах та умовах спряження - Пилипюк, Т.М. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2010)
Методом дельта-подібної послідовності (ядро Коші) запроваджено гібридне інтегральне перетворення типу Фур'є — Лежандра — Бесселя на полярній осі з двома точками спряження в припущенні, що спектральний параметр бере участь і в крайових умовах і в умовах спряження. The method of delta-like sequences (Cauchy kernel) introduces hybrid integral transformation of Legendre — Bessel — Fourier series in polar axis with two point of interface with the assumption that the spectral parameter is involved in conjugation.