Гіперболічні крайові задачі в напівобмежених кусково-однорідних просторових областях - Конет, І.М. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2011)
Методом функції впливу та функції Гріна (головних розв’язків) побудовано інтегральні зображення точних аналітичних розв’язків алгоритмічного характеру гіперболічних крайових задач в напівобмежених кусково-однорідних просторових областях. Для побудови головних розв’язків залучено відповідні інтегральні перетворення Фур’є на декартових осі та півосі, а також інтегральне перетворення Фур’є на декартовій півосі з n точками спряження. The method of influence functions and Green's function (key solutions) developed integral image of accurate analytical solutions of algorithmic nature in hyperbolic boundary value problems in semi-confined piecewisehomogeneous spatial regions. To build major integrated solutions, corresponding Fourier transform to Cartesian axis and semi-axis are involved, and integral Fourier transform on the Cartesian semi- axis with n coupling points.