Гібридне інтегральне перетворення типу Бесселя-Лежандра-Фур'є на полярній осі із спектральним параметром в умовах спряження - Пилипюк, Т.М. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2011)
Методом дельта-подібної послідовності (ядро Коші) запроваджено гібридне інтегральне перетворення типу Бесселя-Лежандра-Фур'є на полярній осі з двома точками спряження в припущенні, що спектральний параметр бере участь в умовах спряження. The method of delta-like sequence (Cauchy kernel) inculcates hybrid integral transformation of Bessel-Legendre-Fourier type on polar axis with two points of interface in supposition, that a spectral parameter takes part in the conditions of interface.