Наближення деяких лінійних комбінацій функцій та їх похідних в сенсі О. І. Степанця інтерполяційними тригонометричними поліномами з парним числом вузлів на періоді - Сорич, В.А.; Сорич, Н.М. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2011)
Одержано асимптотичні рівності для величини сумісного наближення лінійних комбінацій диференційовних в сенсі О. І. Степанця функцій інтерполяційними многочленами. We obtained the asymptotical equations for the joint approximation of linear combinations of functions, which have derivative introduced by Stepanet, by interpolate trigonometric polinomials.