Критерії сильної єдиності екстремального елемента для задачі найкращої у розумінні опуклої функції рівномірної апроксимації компактнозначного відображення множинами однозначних відображень - Гудима, У.В. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2012)
У статті встановлено критерії сильної єдиності екстремального елемента для задачі найкращої у розумінні опуклої функції рівномірної апроксимації компактнозначного відображення Г-множинами однозначних відображень. In this article criterions of the strong uniqueness of the extremal element for the problem of the best at sense of the convex function uniform approximation of continuous compact-valued maps by Г-set of continuous single-valued maps are established.