Обчислення невласних інтегралів за власними елементами гібридного диференціального оператора Ейлера-Лежандра на полярній осі - Тарновецька, О.Ю. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2012)
Методом порівняння розв’язків, побудованих на полярній осі з одною точкою спряження для сепаратної системи диференціальних рівнянь Ейлера та Лежандра методом функцій Коші й методом відповідного гібридного інтегрального перетворення, обчислено поліпараметричну сім’ю невласних інтегралів. The method of comparing solutions, built on the polar axis with a single point of interface for separate system of differential equations of Euler and Legendre functions by Cauchy and by the corresponding hybrid integral transformation, calculated polyparametric family improper integrals.