Группа автоморфизмов полугруппы - Жучок, А.В. (Доповіді НАН України, 2012)
Доказано, что группа автоморфизмов произвольной полугруппы изоморфна подгруппе полного прямого произведения полных сплетений групп. Доведено, що група автоморфізмів довільної напівгрупи є ізоморфною підгрупі повного прямого добутку повних вінцевих добутків груп. We prove that the automorphism group of an arbitrary semigroup is isomorphic to the subgroup of a complete direct product of complete wreath products of groups.