Методи внутрішньої точки в оптимізації нелінійних керованих процесів - Бейко, І.В.; Щирба, О.В. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2012)
У статті побудовано числові методи оптимізації керованих процесів, які описуються системами алгебраїчних, диференціальних та інтегро-диференціальних рівнянь з частинними похідними. In the paper numerical methods are developed for optimization of control processes described by systems of algebraіc, differential and integraldifferential systems with partial derivatives.