Необхідні, достатні умови і критерії екстремальності елемента для задачі найкращої у розумінні опуклої функції рівномірної апроксимації компактнозначного відображення - Гнатюк, В.О.; Гудима, У.В. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2012)
У статті встановлено необхідні, достатні умови і критерії екстремальності елемента для задачі найкращої у розумінні опуклої неперервної функції p рівномірної апроксимації неперервного компактнозначного відображення множиною неперервних однозначних відображень з використанням крайніх точок субдиференціалів функції p . In this article criterions of the extremal element for the problem of the best at sense of the convex function uniform approximation of continuous compact-valued maps by continuous single-valued maps with the use of extreme points of subdifferentials of function are established.