Гіперболічні крайові задачі в обмежених кусково-однорідних просторових областях - Конет, І.М. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2012)
Методом функції впливу та функцій Гріна (головних розв’язків) побудовано інтегральні зображення точних аналітичних розв’язків алгоритмічного характеру гіперболічних крайових задач в обмежених кусково-однорідних (багатошарових) просторових областях. Для побудови головних розв’язків залучено відповідні інтегральні перетворення Фур’є на декартових осі та півосі, а також інтегральне перетворення Фур’є на декартовому сегменті з n точками спряження. The method of influence functions and Green's function (key solutions) developed integral image accurate analytical solutions of algorithmic nature of hyperbolic boundary value problems in bounded piecewise-homogeneous (multi) spatial regions. To build a major integrated solutions are involved corresponding Fourier transform to Cartesian axis and semi-axles and integral Fourier transform on n Cartesian segment of coupling points.