Підсумовування поліпараметричних функціональних рядів за власними елементами гібридного диференціального оператора Ейлера-Лежандра-Фур'є на сегменті полярної осі - Ленюк, М.П.; Нікітіна, О.М. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2012)
Методом порівняння розв'язків, побудованих на сегменті полярної осі з двома точками спряження для сепаратної системи із диференціальних рівнянь Ейлера, Лежандра та Фур'є для модифікованих функцій методом функцій Коші й методом відповідного скінченного гібридного інтегрального перетворення, підсумовано поліпараметричну сім'ю функціональних рядів за власними елементами гібридного диференціального оператора Ейлера-Лежандра-Фур'є. The method of comparison solutions, built on the segment polar axis with two points of interface for separate system of differential equations of Euler, Legendre and Fourier modified functions by Cauchy functions and by age-dpovidnoho finite hybrid integral transformation, summarized polyparametric family functional rows by own elements hybrid differential Euler-Legendre-Fourier.