Сильна стабілізація розв’язків одного псевдодиференціального рівняння інтегрального вигляду - Літовченко, В.А. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2012)
Сформульовано та доведено теорему про сильну стабілізацію класичних розв’язків одного параболічного рівняння інтегрального вигляду з оператором Бесселя дробового інтегродиференціювання з додатним параметром. Граничні значення цих розв’язків є згортувачами у просторах основних функцій, елементи яких мають характерні для фундаментального розв’язку задачі Коші цього рівняння властивості гладкості та поведінку в околі нескінченно віддалених просторових точок. Formulated and proven theorem about the strong stabilizing of classic decisions of one parabolic equation in the integral form with the operator of Bessell fractional integro-differential with a positive parameter. Scope values of these decisions are convolutions in spaces of basic functions elements of which characteristic for the fundamental decision of problem Cauchy of this equation of property have.