Збіжність напівмарковського процесу до розв'язку диференціального рівняння - Малик, І.В.; Дорошенко, І.В. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2012)
У статті запропоновано підхід щодо доведення слабкої збіжності напівмарковського процесу до розв'язку диференціального рівняння в умовах, що накладаються на локальні характеристики напівмарковського процесу. The paper presents an approach to proving weak convergence of semi-Markov process to solving a differential equation in conditions imposed on the local characteristics of semi-Markov process.