Третя міжнародна конференція Європейського товариства історії науки - Литвинко, А.С. (Наука та наукознавство, 2009)
З 10 по 12 вересня 2008 р. у Відні (Австрія) відбулася Третя міжнародна конференція Європейського товариства історії науки “Стилі мислення у науці та технології”, організаторами якої виступили Європейське товариство історії науки, Австрійська академія наук та Австрійське федеральне міністерство науки і досліджень.