Академік В.Г. Пінчук: сторінки життя і творчості - Луговський, О.Г. (Наука та наукознавство, 2009)
Висвітлено життєвий шлях та наукову діяльність онколога, учня академіка Р.Є. Кавецького академіка НАН України Вадима Григоровича Пінчука. Освещены жизненный путь и научная деятельность онколога, ученика академика Р.Е.Кавецкого, академика НАН Украины Вадима Григорьевича Пинчука. The paper opens up the life path and scientific work of Academician of the National Academy of Sciences (NAS) of Ukraine Vadim Grigorovych Pinchuk, an oncologist, a disciple of Academician P.Ye.Kavetsky.