Засідання республіканського семінару «Із історії академічної науки» - Литвинко, А.С. (Наука та наукознавство, 2009)
14 травня 2009 р. в рамках проведення Всеукраїнського фестивалю науки у відділі історії науки і техніки Центру досліджень науково-технічного потенціалу та історії науки НАН України відбулося засідання Всеукраїнського семінару з історії науки і техніки, присвячене 90-річчю Національної академії наук України.