Сучасний стан венчурного фінансування в Україні: статистичний розріз та експертна характеристика - Грига, В.Ю.; Красовська, О.В. (Наука та наукознавство, 2009)
На основі статистичних даних та оцінок експертів виявлено головні тенденції та особливості венчурного фінансування в Україні, визначено оптимальні шляхи подальшого розвитку венчурного бізнесу у відповідності зі світовим досвідом та реальними потребами вітчизняних підприємств у венчурному фінансуванні. На основании статистических данных и оценок экспертов выявлены главные тенденции и особенности венчурного финансирования в Украине, определены оптимальные пути дальнейшего развития венчурного бизнеса в соответствии с мировым опытом и реальными потребностями отечественных предприятий в венчурном финансировании. Statistical data and expert opinions lay the basis for identifying main tendencies and specifics of venture funding in Ukraine and optimizing ways for further development of venture business in Ukraine with consideration given to the world experience and real needs of national enterprises in venture funding.