Наукова школа К.Г. Бельтюкової - Гамалія, В.М. (Наука та наукознавство, 2009)
Розглянуто наукову діяльність професора К.Г.Бельтюкової (1900—1971), її учнів та послідовників. Рассмотрена научная деятельность профессора К.И.Бельтюковой (1900—1971), ее учеников и последователей. A review of scientific work by professor K.G.Beltyukova (1990-1971), her disciples and followers is given.