Професор В.Г.Герасимчук (до 60-річчя від дня народження) (Наука та наукознавство, 2009)
Сучасний курс на інноваційний розвиток економіки зумовив приплив в економічну науку та освіту спеціалістів з інженерною освітою. До них належить відомий український економіст, професор, доктор економічних наук, завідувач кафедри міжнародної економіки Національного технічного університету України “Київський політехнічний інститут” Василь Гнатович Герасимчук.