Професор В’ячеслав Олексійович Добровольський (до 90-річчя від дня народження) (Наука та наукознавство, 2009)
19 липня 2009 р. виповнилося 90 років В’ячеславу Олексійовичу Добровольському — відомому педагогу-математику та історику науки, заслуженому працівнику освіти України.