Досвід і перспективи вирощування субтропічних культур в Україні - Кудренко, І.К. (Наука та наукознавство, 2008)
Характеризується робота із субтропічними культурами в Україні з перших повоєнних років і до нашого часу, головним чином діяльність у цій сфері Національного ботанічного саду ім. М.М. Гришка НАН України та його вчених. Характеризуется работа с субтропическими культурами в Украине с первых послевоенных лет и до нашего времени, главным образом деятельность в этой сфере Национального ботанического сада им. М.М. Гришко НАН Украины и его ученых. The work with subtropical plants in Ukraine since post-war years till now is described, with focus on M.M. Hryshko National Botanical Garden of the National Academy of Sciences of Ukraine.