Зот Ілліч Некрасов (до100-річчя від дня народження) (Наука та наукознавство, 2008)
8 січня 2008 р. виповнилось 100 років від дня народження Зота Ілліча Некрасова — українського вченого в галузі доменного виробництва, академіка НАН України (1961), заслуженого діяча науки і техніки, Героя Соціалістичної Праці.