Задача Коші для сингулярних еволюційних рівнянь з необмеженими за часом коефіцієнтами - Мартинюк, О.В.; Городецький, В.В. (Доповіді НАН України, 2012)
Побудовано нові класи псевдодиференціальних операторів, розвинуто теорію задачі Коші для еволюційних рівнянь з такими операторами та початковими даними з просторів узагальнених функцій типу розподілів. Построены новые классы псевдодифференциальных операторов, развита теория задачи Коши для эволюционных уравнений с такими операторами и начальными данными из пространств обобщенных функций типа распределений. New classes of pseudodifferential operators are constructed, and a theory of the Cauchy problem for evolution equations with such operators and the initial data in spaces of generalized functions of the type of distributions is developed.