Центр фундаментальної освіти Інституту теоретичної фізики ім. М.М. Боголюбова НАН України як модель інтеграції академічної науки та університетської освіти - Шадура, В.М.; Іоргов, М.З. (Наука та наукознавство, 2008)
Висвітлюється досвід Інституту теоретичної фізики ім. М.М. Боголюбова НАН України з інтеграції академічної науки та вищої освіти. Освещается опыт Института теоретической физики им. Н.Н. Боголюбова НАН Украины по интегра-академической науки и высшего образования. The paper highlights experiences of Ì.Ì.Bogolyubov Institute for Theoretical Physics of the NAS of Ukraine with respect of integrating Academy science and higher education.