Храмов Юрій Олексійович (до 75-річчя від дня народження) (Наука та наукознавство, 2008)
Відомому українському вченому та організатору науки, видавцю, знаному фахівцю в галузі історії науки, теорії та історії наукових шкіл, історії НАН України, києвознавства й наукового книгови дання виповнилося 75.