Основні тенденції в динаміці кадрового потенціалу української науки останнього десятиріччя - Попович, О.С.; Червінська, Т.М. (Наука та наукознавство, 2008)
Наведено статистичні дані та проаналізовано зміни загальних кількісних характеристик та внутрішньої структури кадрового потенціалу української науки за 1995—2006 рр. Зроблено висновки щодо головних тенденцій цих змін. Приведены статистические данные и проанализированы изменения общих количественных характеристик и внутренней структуры кадрового потенциала украинской науки за 1995—2006 гг. Сделаны выводы относительно главных тенденций этих изменений. The authors show statistical data and analyze changes in aggregated and structural characteristics of personnel in the Ukrainian science over 1995—2006. Conclusions concern basic tendencies of the changes.