ХІІ Міжнародна конференція молодих істориків освіти, науки і техніки - Литвинко, А.С.; Пилипчук, О.О. (Наука та наукознавство, 2008)
23 травня 2008 р. Центром досліджень науково-технічного потенціалу та історії науки ім. Г.М.Доброва НАН України спільно з Центром досліджень з історії науки і техніки ім.О.П.Бородіна Державного економіко-технологічного університету транспорту Міністерства транспорту та зв’язку України було проведено ХІІ Міжнародну конференцію молодих істориків науки, техніки і освіти.