VI Молодіжна науково-практична конференція «Історія науки, техніки та освіти» - Литвинко, А.С.; Пономаренко, Л.П. (Наука та наукознавство, 2008)
13 травня 2008 року відбулася традиційна щорічна VI молодіжна науково-практична конференція «Історія науки, техніки та освіти», присвячена 110-річчю Київського політехнічного інституту.