Левицький Орест Іванович - Луговський, О.Г. (Наука та наукознавство, 2008)
Левицький Орест Іванович — фахівець в галузі звичаєвого права, історик, архівіст, археограф, письменник, академік УАН (1918), її третій президент (1922).