Академік С.П.Корольов і ракетно-космічна техніка (до 100-річчя від дня народження Головного конструктора) - Копил, О.А. (Наука та наукознавство, 2007)
На основі вже опублікованих праць дослідників та матеріалів фондів Житомирського музею космонавтики окреслено життєвий і творчий шлях С.П. Корольова, показано притаманні йому риси як людини, вченого, інженера, керівника. На основе уже опубликованных работ исследователей и материалов фондов Житомирского музея космонавтики очерчен жизненный и творческий путь С.П. Королева, показаны свойственные ему черты как человеку, ученому, инженеру, руководителю. The life and work path of S.P. Korolyov is traced back, and his human, scientific, engineering and administrative qualities are shown on the basis of published studies and materials from archives of the Zytomir Museum of Spaceship.