Книга, яка збагачує - Александрова, В.П. (Наука та наукознавство, 2007)
Рецензія на монографію І.Ю. Єгорова «Наука та інновації в процесах соціально-економічного розвитку». — Київ, 2006. — 335 с. (російською мовою)