Глобальна цивілізація і космічна діяльність - Степанов, В.С.; Онопрієнко, В.І. (Наука та наукознавство, 2007)
Рецензія на монографію: Дячук І.Д. Космічна діяльність в умовах глобалізації: Стратегія і тактика ефективного розвитку. — К., 2006.