Дмитро Іванович Багалій (до 150-річчя від дня на родження) - Щербань, Т.О. (Наука та наукознавство, 2007)
Описано наукову та організаційну діяльність академіка Д.І. Багалія (1857—1932), аналізується його наукова спадщина. Описана научная и организационная деятельность академика Д. И. Багалия (1857—1932), анализируется его научное наследие. The paper studies scientific and organizational work of academician D.I. Bahalyi (1857—1932) and his scientific legacy.