XII Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми та перспективи інноваційного розвитку економіки» (ІНКОН XII) Скадовськ, 10—15 вересня 2007 р. - Грига, В.; Попович, О.; Соловйов, В. (Наука та наукознавство, 2007)
10—15 вересня 2007 р. відбулася чергова XII Міжнародна науково-практична конференція "Проблеми та перспективи інноваційного розвитку економіки" (ІНКОН XII).