Підготовка наукових кадрів: дослідження Г.М. Доброва та сучасний стан - Вашуленко, О.С. (Наука та наукознавство, 2011)
Висвітлено ідеї Г.М.Доброва щодо підготовки наукових кадрів. Досліджено розвиток аспірантури в Україні за часи незалежності. Освещены идеи Г.М. Доброва относительно подготовки научных кадров. Исследовано развитие аспирантуры в Украине за время независимости. Ideas of G.M. Dobrov about training of research personnel are discussed. Development of the post-graduate course in Ukraine over the independence period is studied.