Взаємозв’язок соціальних та економічних ефектів впровадження інновацій. І - Ящишина, І.В. (Наука та наукознавство, 2011)
Стаття присвячена аналізу результатів перших двох блоків соціологічного опитування, спрямованих на оцінку розуміння сутності терміну «інновація», головних джерел інформації про інновації та основні теоретичні засади інноваційного розвитку серед студентів та викладачів економічних спеціальностей. Статья посвящена анализу результатов двух блоков социологического опроса, направленных на оценку понимания сущности термина «инновация», главных источников информации об инновациях и основных теоретических принципов инновационного развития среди студентов и преподавателей экономических специальностей. The article contains results of analysis of the first two modules of a sociological survey conducted on a sample of students and lecturers of economic specialties, made in order to assess their understanding of the meaning of the term “innovation”, main sources of information about innovations and theories underlying innovation-driven development.