Науково-технічна діяльність — визначальна основа соціально-економічного прогресу людства - Згуровський, М.З. (Наука та наукознавство, 2011)
Рецензія на монографію: Жилінська О.І. Науково-технічна діяльність у контексті самоорганізації : Монографія. — К. : Парламентське видавництво, 2010. — 552 c.