Інформаційне забезпечення іноземною науковою літературою вчених-природознавців АН УРСР в 20-30-х роках ХХ ст. - Луговський, О.Г. (Наука та наукознавство, 2011)
Наведено результати історико-наукового аналізу забезпечення іноземною літературою вчених-природознавців у період становлення Академії наук України. Приведены результаты историко-научного анализа обеспечения иностранной литературой ученых-природоведов в период становления Академии наук Украины. Results of a retrospective analysis are given, devoted to supply of foreign literature for natural scientists in the period of establishing the Academy of Sciences of Ukraine.